FAQ

Les nostres Respostes

Planificar un projecte és una tasca enorme i, sovint, pot resultar aclaparadora. Si tens preguntes sobre un projecte, no dubtis en preguntar. El nostre equip es compromet a oferir-te una consulta gratuïta per a respondre a totes les teves preguntes sobre construcció i els nostres serveis.

Quotes

Aconsegueix una estimació de el projecte

Com contacte amb Jumail?

Pots contactar amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte online, trucant-nos o mitjançant un correu electrònic a la nostra adreça de correu electrònic.

Puc obtenir una estimació?

Sí, és clar, gràcies a tota la nostra experiència al sector podem orientar-te cap a quin pressupost estaria encaminat el teu projecte.

Expectatives

Com funciona el procés

Estaria informat/da del procés?

Per descomptat, nosaltres en tot moment us comunicarem què està succeint, com va el seu projecte i una estimació de quan acabarem la nostra feina.

puc saber quan estarà llest?

Podem fer-li una estimació sobre la data de finalització del nostre treball, però poden sorgir imprevistos que no estiguin contemplats per nosaltres ni puguem evitar-los i puguin endarrerir una mica el projecte.

Pagament

Com finançar el projecte

Puc finançar el meu projecte?

Claro, usted puede negociar con nosotros cómo va a financiarlo y nosotros nos pondremos en marcha una vez esté solucionado el tema del pago y todo esté claro.

Hi ha flexibilitat en el pagament?

Sí, nosaltres posem el més fàcil al client la forma de pagament i el mètode per finançar el projecte, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Contacta’ns Ara